Eredad sähvatused igavas suhtekorraldusäris

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JLP ja Miltton loodavad pärast ühinemist, et 1 + 1 annab tulemuseks rohkem kui 2. Konkurendid arvavad pigem vastupidist. Pildil Eesti suurima kommunikatsioonibüroo Miltton Nordicsi tiim. 
JLP ja Miltton loodavad pärast ühinemist, et 1 + 1 annab tulemuseks rohkem kui 2. Konkurendid arvavad pigem vastupidist. Pildil Eesti suurima kommunikatsioonibüroo Miltton Nordicsi tiim. Foto: Erakogu

Sel kuul on välismaa raha ostnud kaks Eesti tuntud PR- ja turundusbürood. Kas liitumine ja ülevõtmine on suhtekorraldusäris uus suundumus? Kindlasti mitte, pigem on tegu vastuvoolu ujujatega, leiavad turuosalised.

Detsembri alguses teatas Põhjamaade ärinõustamisfirma Miltton Grupp, et ostab 95 protsenti Kristi Liiva kommunikatsioonibüroos JLP. Esmaspäev tõi uudise, et suur rahvusvaheline kommunikatsioonifirma Havas soetab laia haardega turundus- ja PR-agentuuri Idea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles