Vahur Kraft tahab Äripanga juhi kohta

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VAHUR KRAFT; TALLINN, EESTI, 21MAY13.
Nordea Panga Eesti haru juht ning Luksemburgi aukonsul Eestis.
th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES
VAHUR KRAFT; TALLINN, EESTI, 21MAY13. Nordea Panga Eesti haru juht ning Luksemburgi aukonsul Eestis. th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Varem pikalt panganduses olnud Vahur Kraft saada Tallinna Äripanga juhiks, kirjutab Äripäev.

Jutud Eesti Panga ja Nordea endise juhi Vahur Krafti minekust Äripanka liikusid juba oktoobris, samal kuul lahkus ta rõivafirma Sangar juhatusest ja on käinud finantsinspektsioonis, kelle heakskiidust Krafti panga juhiks saamine paljuski sõltub.

Äripank on sunnitud välja mõtlema, kuidas edasi minna, räägivad Äripäeva allikad. Nimelt tegi finantsinspektsioon Tallinna vanalinnas asuvas pangas kontrolli ja koostas Äripäeva ühe allika sõnul paarisajaleheküljelise ülevaate, oodates pangalt puuduste kõrvaldamist. Äripäeva teada peab inspektsioon pangas probleemseks mitteresidentide äri. See võib tähendada näiteks uut äriplaani, juhi või omanike vahetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles