Ootamatu: majandusministeeriumi uus kantsler juba paigas

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Leppiman on töötanud majandusministeeriumis asekantslerina alates 2012. aasta aprillist. Praegu on ta energeetika asekantsler.
Ando Leppiman on töötanud majandusministeeriumis asekantslerina alates 2012. aasta aprillist. Praegu on ta energeetika asekantsler. Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX

Kuigi alles eelmisel nädalal selgus, et pärast tihedat konkursi saab Elroni juhiks majandusministeeriumi kanstler Merike Saks, siis täna selgus, et sisuliselt on paigas ka juba järgmine kantsler. 

Majandusminister Kadri Simson ja ettevõtlusminister Rene Tammist tegid senisele energeetika asekantslerile Ando Leppimanile ettepaneku asuda kantsleri kohale. «Olen sellesisulise ettepaneku saanud ja ka vastu võtnud,» kinnitas Ando Leppiman ERR-ile.

Tõsi, ametlik on asi siis, kui valitsus on Simsoni ettepanekule oma heakskiidu andnud. Majandusministeeriumi kantsleri koht vabaneb uuel aastal, kui praegune kantsler Merike Saks asub 7. jaanuarist juhtima riigiettevõtet Elron.

Pikemalt ERRis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles