Eesti suurima preemia saanud töötaja: esimene reaktsioon oli, et paar nulli on valesti (8)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

50 000-eurose preemia saanud Utilitase töötajad rääkisid Geeniusele, kuidas kingitust oli esmapilgul raske uskuda ja mida nad rahaga teha plaanivad.

«Esimene reaktsioon oli see, et kusagil on viga ja peaks raha tagasi kandma, et paar nulli on kindlasti valesti,» räägib firma kliendihaldur Maria Rahageeniusele. Nüüd aga, kus reaalsus kohale on jõudnud ja selge, et kingitus tõesti nõnda suur on, jääb tal üle vaid nentida: «Tuleb välja, et imed ikka juhtuvad.»

«Alguses tundus, et oi-oi, nüüd ma saan kõike. Siis sai selgeks, et kõike päris ikkagi ei saa,» räägib Maria ning kirjeldab, et plaanib saadud rahaga esmalt mõned võetud laenud tagasi maksta ning seejärel Taisse reisile põrutada.

Loe pikemalt Geeniusest.

Eelmisel kolmapäeval Eesti suurima kaugküttefirma Utilitase müügist teatanud Kristjan Rahu maksab ettevõtte igale töötajale 50 000 eurot preemiat. Utilitase grupis töötab 263 inimest, kellest igaüks saab peagi oma elu suurima preemia: kui maksud maha arvutada jääb neile kätte 30 000 eurot. Kristjan Rahu rõhutas, et preemia saavad kõik inimesed, sõltumata nende ametikohast või staažist. Boonusega võivad arvestada ka koondatud inimesed ja mingil põhjusel haiguse või vigastusega töölt eemale jääjad. Kokku tähendab helde preemia omanikele 13 miljoni euro suurust «kulu».

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles