Tippkokk: Tallinnas on nii palju restorane, et neisse ei jagu inimesi (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranno Paukson on restoranide Ö ja Kaks Kokka asutajaliige ning peakokk. Aastate jooksul on vöö alla kogunenud hulgaliselt kogemusi, millest kõik pole alati olnud meeldivad, kuid alati õpetlikud.
Ranno Paukson on restoranide Ö ja Kaks Kokka asutajaliige ning peakokk. Aastate jooksul on vöö alla kogunenud hulgaliselt kogemusi, millest kõik pole alati olnud meeldivad, kuid alati õpetlikud. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Restoranide Ö ja Kaks Kokka peakoka Ranno Pauksoni sõnul on Tallinnas olukord, kus kliente restoranidesse lihtsalt füüsiliselt ei jagu, kirjutab Rahageenius.

Sageli võib kuulda mõnd tuttavat ütlemas: «Lähme sööma sinna uude kohta,» või mõnda restorani sisenedes mainib keegi teadvalt: «Jaa, see just avati.» Tõsi ta on, sest ainuüksi Tallinnas on viimase paari aasta jooksul avatud sada uut söögikohta. See tekitab Restoranide Ö ja Kaks Kokka peakoka Ranno Pauksoni sõnul olukorra, kus kliente igale poole lihtsalt füüsiliselt ei jagu.

«Restorane on palju. Mis seal salata, eks see ikka annab külastatavuses tunda, kuna inimesi igale poole lihtsalt ei jõua.»

Loe edasi Rahageeniusest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles