Restoranide Ö ja Kaks Kokka peakoka Ranno Pauksoni sõnul on Tallinnas olukord, kus kliente restoranidesse lihtsalt füüsiliselt ei jagu, kirjutab Rahageenius.
Tippkokk: Tallinnas on nii palju restorane, et neisse ei jagu inimesi (1)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sageli võib kuulda mõnd tuttavat ütlemas: «Lähme sööma sinna uude kohta,» või mõnda restorani sisenedes mainib keegi teadvalt: «Jaa, see just avati.» Tõsi ta on, sest ainuüksi Tallinnas on viimase paari aasta jooksul avatud sada uut söögikohta. See tekitab Restoranide Ö ja Kaks Kokka peakoka Ranno Pauksoni sõnul olukorra, kus kliente igale poole lihtsalt füüsiliselt ei jagu.
«Restorane on palju. Mis seal salata, eks see ikka annab külastatavuses tunda, kuna inimesi igale poole lihtsalt ei jõua.»
Loe edasi Rahageeniusest.