Eesti Post on kahe nädalaga paigaldanud üle 50 uue pakiautomaadi (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat Viljandi Maksimarketi ees.
Omniva pakiautomaat Viljandi Maksimarketi ees. Foto: Kris Süld / Sakala

Omniva kaubamärki kasutav riiklik logistikafirma Eesti Post on kahe nädalaga paigaldanud nii maale kui linnadesse kokku 52 uut pakiautomaati. 

Ettevõtte pakiautomaatide võrgu juhi Evert Rööpsoni sõnul saavad uue automaadid paika väga õigeks ajaks ehk pühadeperioodiks. «Näeme, et iga-aastased jõulumahud on täna juba kätte jõudmas. Ühelt poolt aitavad uued automaadid meil üha suuremaid pakikoguseid mugavamalt ning paremini klientideni viia, teisalt saab klient oma pakid veelgi lähemalt kätte,» märkis ta pressiteate vahendusel. 

Möödunud nädalal on uued automaadid jõudnud Tallinna ning Tartu uute asukohtade kõrval ka näiteks Järvakandisse, Aserisse, Iisakule ning Vändrasse. Kõik paigaldatud automaadid on praeguseks juba ka kasutatavad.

Kui 2018. aasta alguses oli riigifirmal Eestis 132 pakiautomaati, siis aasta lõpuks on neid juba 250. Tänavusel aastal paigaldatavad automaadid on Rööpsoni sõnul aga alles algus. «Säilitame inimeste ettepanekud automaatide asukohtade osas ka järgmisteks aastateks. Ehk kui sel aastal veel automaat soovitud asukohta ei jõua, siis võtame tehtud ettepanekuid arvesse tulevaste laienemiste raames,» sõnas ta.

Kolm nädalat tagasi tutvustas Eesti Post uut rakendust, mille abil kutsus inimesi üles soovitud pakiautomaadi asukohti kaardile märkima. Praeguseks on soovi avaldanud üle 15 000 inimese. Sooviavaldusi saab endiselt esitada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles