Eesti Energia suurtehing viis Jevgeni Ossinovski turmtule alla

Reet Pärgma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski kinnitusel pole tema Eesti Energia kohta tehtud kriitikal vähimatki pistmist Oleg Ossinovski ärihuvidega.
Jevgeni Ossinovski kinnitusel pole tema Eesti Energia kohta tehtud kriitikal vähimatki pistmist Oleg Ossinovski ärihuvidega. Foto: Liis Treimann

SDE esimees kritiseeris Eesti Energiat päev enne, kui tuli avalikuks, et tema isa energeetikaettevõte peatas riigifirma ja Nelja Energia koondumise.

Eile ilmnes, et Oleg Ossinovski ettevõte Skinest Energia esitas 8. novembril Tallinna halduskohtule kaebuse, et tühistada konkurentsiameti otsus lubada Eesti Energia ettevõtte Enefit Greeni ja suure taastuvenergiatootja Nelja Energia koondumine. Kaebuse tõttu keelati ettevõtetel koonduda kuni 10. detsembrini.

Säärane teade ei paneks pead pöörama, kui sotsiaaldemokraatide esimees, Oleg Ossinovski poeg Jevgeni Ossinovski poleks päev varem konverentsil rääkinud, et Eesti Energia dikteerib seadusi ning kamandab ettevõtte omanikku ehk rahandusministeeriumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles