United Motors ostab Peugeot' ja Hyundai edasimüüja

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
United Motorsi Peetri esindus.
United Motorsi Peetri esindus. Foto: United Motors

United Motors AS on sõlminud lepingu Peugeot' ja Hyundai esindaja Auto Forte Tallinn OÜ täisosaluse ostmiseks.

United Motorsi juhatuse liikme Kristo Karilaidi sõnul on United Motors juba mõnda aega otsinud uusi automarke oma portfelli. «Auto Forte on tugev Peugeot ja Hyundai edasimüüja, kes jagab United Motorsiga samu väärtuseid, pidadest tähtsaks kliendirahulolu ja professionaalset teenindust,» sõnas Karilaid.

Kokkuleppe kohaselt jätkab Auto Forte senine omanik ja tegevjuht Raido Toonekurg ettevõtte juhtimist vähemalt järgmised kaks aastat.

«Usun, et United Motorsi näol on tegemist tugeva ja pikaajalise vaatega omanikuga, kelle soov on Auto Forte äritegevust kasvatada ja arendada. Järgmisel aastal on meie plaan laiendada Auto Forte Hyundai müügisalongi ja investeerida teeninduse sisseseadesse,» sõnas Toonekurg.

«Oleme Raido juhtimisel Auto Forte Tallinna varasemate tegemistega väga rahul. Samuti, Peugeot ja United Motorsi nägemus brändi tuleviku suhtes kenasti ühtib ja näeme uues koostöös lisavõimalusi Peugeot edu jätkamiseks Eestis,» kinnitas Peugeot' Baltikumi maaletooja juht Andrus Kuus.

Tehing jõustub peale Konkurentsiameti heakskiitu.

Auto Forte 2017. aasta käive oli 15,6 miljonit eurot, 2018. aastal jõuab Auto Forte müük 1000 autoni ja käive 20 miljoni euroni. Ettevõttes töötab 32 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles