Saarlasi häirib Swedbanki automaatide jäikus

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öösel on sularahaautomaatide töö häiritud.
Öösel on sularahaautomaatide töö häiritud. Foto: KRISTJAN TEEDEMA / TPM

Mitmed Saare maakonnas elavad inimesed on sotsiaalmeedias sõna võtnud Swedbanki sularaha sissemakse automaatide paindumatuse teemal, eriti häirib neid, et raha sissemakset ei ole võimalik ei katkestada ega annulleerida.

Üsna sageli tuleb kurtjate sõnul ette olukordi, kus automaati sisestatud rahasumma ja rahaautomaadi kuvaril kirjas olev number ei ole omavahel vastavuses, seejuures näitab automaat rahanumbrit reeglina panga kasuks ja rahasisestaja kahjuks, vahendab Meie Maa. Inimesed on sularaha Swedbanki automaatidesse sisestades läinud isegi niikaugele, et filmivad kogu protsessi, et tekkinud probleemide korral oleks tõend n-ö varnast võtta.

Swedbanki klienditeenuste juht Ede Raagmets ütles, et neid olukordi, mil klientidel tekib probleeme sularaha sissemaksmisel, tuleb aeg-ajalt ikka ette, kuid seda juhtub pigem harva. «Tavaliselt põhjustavad tõrkeid võõrkehad, mis koos rahaga masinasse satuvad, näiteks kaupluste kampaaniakleepsud, märkmepaberid, kirjaklambrid jne, samuti kortsus või katkised rahatähed,» seletas Raagmets, soovitades klientidel raha masina juures kindlasti eelnevalt üle lugeda.

Loe lähemalt Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles