Ekspressi eksjuht juht läks Omniva pakiäri juhtima

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva kaubamärgi all tegutsev Eesti Posti pakiäri kasvab kiiresti.
Omniva kaubamärgi all tegutsev Eesti Posti pakiäri kasvab kiiresti. Foto: Jaanus Lensment

Meediakontserni Ekspress Grupi endine nõukogu juht Andre Veskimeister alustab novembris tööd Omniva pakiäri valdkonna juhina, samuti hakkab ta kuuluma riigifirma juhatusse.

Omniva juhatuse esimehe Ansi Arumeele sõnul rääkis Veskimeistri kasuks tema kogemus volatiivses ja tugeva konkurentsiga meediaäris tegutsemisel ning kolme riigi vaheline juhtimiskogemus. «Meediaäri on olnud suurtes muutustes nagu postimaailmgi. Usun, et Andre kogemused ning kliendile orienteeritus aitab ettevõtte pakiäri kõrgustesse viia,» ütles Arumeel.

Veskimeistri sõnul on Omniva muutuste keskel ja kiiresti arenev innovaatiline ettevõte, mis kujundab oma ärivaldkonna tulevikku. «Olen veendunud, et meie lähiaastate tegevused võimaldavad innovatsiooni trendi jätkata ning kasvavat kasumit investeerida Omniva pikaajalisse edusse,» lisas ta.

Veskimeister hakkab juhtima viiest üksusest koosnevat pakiäri valdkonda, mille alluvusse jäävad sealhulgas ka kiire kasvuga Omniva Läti ja Omniva Leedu äriüksused.

Alates 2018. aasta veebruarist on Veskimeister olnud Ekspress Grupi nõukogu esimees ning alates 2017. aasta juunist ka Ekspress Meedia tegevjuht. Varem on ta töötanud Ekspress Grupi juhatuse liikme ning innovatsioonijuhina, Ülemiste City tegevjuhi ning turundus- ja arendusjuhina ning EASi finantsdirektorina.

Veskimeister on lõpetanud EBSi ärijuhtimise eriala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles