Kohtu all olev Ain Kaljurand leidis Viimsis uue töökoha (22)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Kaljurand
Ain Kaljurand Foto: Jaanus Lensment

Täna avasid Eesti Olümpiakomitee president ja erainvestor Urmas Sõõrumaa ning Viimsi vallavanem Siim Kallas Viimsis spordikeskuse, mille juht on Tallinna Sadama endine juht Ain Kaljurand, kirjutas Äripäev.

Suures ulatuses altkäemaksu võtmises kahtlustatav Ain Kaljurand on spordiklubi Golden Club kodulehel märgitud Karulaugu Spordikeskuse juhatajaks.

Eelmisel aastal oktoobris kirjutas Äripäev, kuidas teinegi Tallinna Sadama eksjuht on leidnud töö spordi valdkonnas: toona palgati värskelt avatud Sõle spordikeskusse tööle Allan Kiil.

Allan Kiili ja Ain Kaljuranda süüdistatakse suures ulatuses altkäemaksu võtmises Tallinna Sadama juhatuse liikmena. Süüdistuse järgi nõustusid sadama eksjuhid Allan Kiil ja Ain Kaljurand võtma altkäemaksu mitmelt ettevõttelt selle eest, et nende lepingulised suhted Tallinna Sadamaga sujuksid võimalikult soodsalt.

Pikemalt Äripäevast.

Täna avati Viimsis Karulaugu Spordikeskus, mis pakub sportimisvõimalusi nii professionaalidele kui ka harrastajatele. Kohalikele noortele lisab väärtust veel seegi, et hoones peetakse koolide kehalise kasvatuse tunde.

Uus, enam kui 11 000 ruutmeetri suurune Karulaugu Spordikeskus annab erinevate alade spordiklubidele uued tänapäevased tegevusruumid, teatas keskus pressiteate vahendusel. Tenniseväljakutel õpetavad tennisemängu US Tenniseakadeemia treenerid, võistlustantsutreeninguid juhendab Golden Dance Clubis Martin Parmas, pallimängude saali haldab korvpalliklubi KK Viimsi ning lisaks on ruumid uues keskuses Korrus3 maadlusklubil, Krav Maga võitluskunstide klubil ja Viimsi Lauatenniseklubil. Abiruume kasutavad Martin Reimi Jalgpallikool, CFC Spordiklubi, Kalevi Jalgrattakool ning Lindon Spordiklubi. Keskuses avas uksed ka fitnessiklubi Golden Club kolmas filiaal jõusaali, funktsionaaltreeningute ning rühmatreeningute saaliga.

Tänasel spordikeskuse avamisüritusel osalesid teiste seas Eesti Olümpiakomitee (EOK) president Urmas Sõõrumaa, Viimsi vallavanem Siim Kallas, Karulaugu Spordikeskuse ja Tondi Tennisekeskuse juhatuse liige Marek Kaleta ning Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos.

Sportimisvõimaluste kõrval tegutseb Karulaugu Spordikeskuses Reval Cafe kohvik ja lähitulevikus hakkab lõõgastusvõimalusi pakkuma EluPluss keskus.

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles