Eften teeb pensionifondidele kinnisvarafondi

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eften Capitali juht Viljar Arakas eelmisel nädalal Viljandis Uku keskuse laiendamise avamisel. Uku keskus kuuluv Efteni esimesele fondile.
Eften Capitali juht Viljar Arakas eelmisel nädalal Viljandis Uku keskuse laiendamise avamisel. Uku keskus kuuluv Efteni esimesele fondile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Balti riikide suurim kinnisvarafondide valitseja Eften Capital on tulnud appi pensionifondidele, kes ägavad erakondade ja ühiskonna surve all, investeerimaks rohkem Eesti majandusse, ja tuleb välja uue kinnisvarafondiga, mille investoriteks on peamiselt kohalikud pensionifondid.

«Kuna meie teine investeerimisfond, kes ostab kõige suuremaid, kallimaid ja stabiilsemaid ärihooneid, on oma investeerimismahu (250 miljonit eurot) saavutanud, panime kokku uue fondi, mille plaanitav omakapitali maht on 120 miljonit ja millest 95 miljoni märkimine on investoritega juba paberil sõlmitud,» selgitas Postimehele uue fondi loomise asjaolusid Eften Capitali juht Viljar Arakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles