Taxify näitab täpset sõidu hinda juba enne auto tellimist (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify asutajad Martin ja Markus Villig.
Taxify asutajad Martin ja Markus Villig. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Alates tänasest näeb Taxify rakenduses enne auto tellimist sõidu täpset hinda. Lõpliku tasu arvutamisel arvestatakse eeldatavat sõiduaega, distantsi ja kohalikke liiklusolusid.

«Kliendid andsid positiivse hinnangu juba varem kasutusel olnud võimalusele näha sõidu eeldatavat maksumust enne auto tellimist. See andis meile kindluse astuda järgmine samm ja näidata kõikidele klientidele sõidu täpset hinda enne tellimuse tegemist. Sõidu hind on nüüd nii juhile kui ka kliendile ühtmoodi selge ning kõikvõimalikud üllatused välistatud,» ütles Taxify tootejuht Dmitri Pivovarov.

Hinna arvutamisel võetakse arvesse sõidule tõenäoliselt kuluvat aega, läbitavat vahemaad, kohalikke liiklusolusid ning seda, milline on antud ajahetkel nõudlus sõitude järele. Juhul kui hinnad tõusevad kasvanud nõudluse pärast, näevad kliendid hinnakordaja asemel enne tellimuse vormistamist endiselt täpset sõidu maksumust. Kuvatav hind ei muutu seni, kuni kliendi sisestatud sõidu alguspunkt ja sihtkoht jäävad samaks.

Uuendus on kättesaadav kõigile, kes kasutavad Taxify rakenduse uusimat versiooni, mille saab alla laadida App Store’ist või Google Playst. 

Taxify on Euroopa juhtiv transpordiplatvorm, mille eesmärk on muuta linnades liikumine lihtsamaks, kiiremaks ning senisest usaldusväärsemaks. 2013. aastal Eestis asutatud ettevõte tegutseb täna rohkem kui 25 riigis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles