Majandusminister üllatas maksuideega (12)

Harry Tuul
, BNS-i ja Postimehe majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammisti sõnul on rahvusvaheline avalike andmete päev hea meeldetuletus ka Eesti riigiasutustele, kes ei ole veel oma kogutavaid avalikke andmeid opendata.riik.ee lehele üles laadinud.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammisti sõnul on rahvusvaheline avalike andmete päev hea meeldetuletus ka Eesti riigiasutustele, kes ei ole veel oma kogutavaid avalikke andmeid opendata.riik.ee lehele üles laadinud. Foto: Aivar Pau

Värske sotsiaaldemokraadist ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist käis eile välja üllatava maksuidee.

Postimees kirjutas reedel, et iduettevõtjate esindajad kohtuvad Tammistiga, et esitada oma ettepanekud majanduskeskkonna parandamiseks. Minister selgitas pärast kohtumist, et ettevõtjate heaks tullakse peagi välja nn maksukrediidiga.

«Meil on plaanis leevendada ettevõtete tööjõumaksukoormust nende arengu kõige kriitilisemas etapis ehk idust kasvufaasi jõudmisel. Soovime anda võimaluse tasuda sotsiaalmaks mitte kohe, vaid kasutada kolme aasta jooksul riigi krediiti. Krediit tuleb tagastada ajal, kui ettevõtte rahaline võimekus on kasvanud,» rääkis Tammist.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles