Kümme kingiideed isadepäevaks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitus
Kingitus Foto: Corbis / Scanpix

Kui soovite oma isale isadepäevaks midagi toredat kinkida, on võimalik seda teha ka suuri kulutusi tegemata.

Kingituse tegemisel või ostmisel tasub kindlasti arvestada isa hobisid või oskusi. Kui teie isa ei tunne huvi näiteks spordi ega raamatute vastu, siis mõelge tema lemmiksöögi, -joogi, -restorani vms peale.

Millised võiksid olla 10 head kingitust, mille üle isa rõõmu tunneb? Portaal tiptoptens.com pakub välja järgmised ideed:

1. Isetehtud või pühendatud raamat

Kas teie isale meeldib raamatuid lugeda või mitte, on see üks paremaid kingitusi, mida saate teha. Näiteks võib isa lemmikraamatusse kirjutada ilukirjas tema initsiaalid, kujundada isale pühendatud raamatumärgi või eksliibrise vm. Samuti võib teha ja kujundada ise raamatu, kuhu panete kirja teil peres või isaga juhtunud toredad lood, mälestused vms.  

2. Isa lemmiksöök või toiduained

Üheks võimaluseks on kinkida isale toiduvaagen või –korv tema lemmiktoiduainetega või teha söök või koogid, kuhu on kaunistusena peale kirjutatud tema nimi või initsiaalid. Samuti võite osta tema lemmikkomme, mille karbikaanele kleebite tema foto või kirjutate nime (või pakkige kommid enda kujundatud paberisse, millel peal isa nimetähed või pilt.  

3. Nimetähtedega igapäevaesemed

Isa südame teeb soojaks see, kui igapäevaselt vajalikud asjad on muudetud nn tõeliseks tema omaks. Näiteks võib isa nime või nimetähtedega kaunistada tema rahatasku, dokumentide hoidja, tassi jne.

4. Isale pühendatud luuletus või laul

Internetis on võimalik leida veebilehti, kus saate tellida näiteks laulu, kus kõlab teie isa nimi. Kui oskate laulda, siis võite selle laulu talle ise ette kanda.

5. Digitaalne perekonna fotoalbum

Arvutis võite luua väga toreda isale pühendatud fotoalbumi ning kujundusvõimalusi selleks on tuhandeid.

6. Isetehtud tarbeese või käsitöö

Te võite ise kujundada kas tassi, taldriku, T-särgi, kuhu võite maalida või joonistada tema portree, nimetähed vms. Kui oskate kududa, võite teha isale nimetähtedega sokid, kindad või kampsuni.

7. Nimeline alkoholipudel

Kui plaanite isale kinkida veini- või konjakipudeli, siis on taas võimalik originaalne olla. Miks mitte kleepida pudelile isa foto või nimega silt, kirjutada sinna mõni tore retsept, nõuanne või anekdoot.

8. Nimeline tööriistakarp

Kui teie isa on kuldsete kätega ehitaja või meistrimees, siis võite kinkida talle näiteks tööriistakarbi või –vöö, millel on tema nimetähed või mõni muu talle iseloomulik kujundus.

9. Nimelised spordivahendid või -riided

Kui teie isa on spordisõber, siis võite teda rõõmustada kas spordisärgi, -sokkide või ka spordivahenditega, millel on kas tema nimi, initsiaalid või muu talle meeldiv kujundus. Tänu sellele pole ka karta, et see kergesti kaoks või teiste asjadega vahetusse läheks.

10. Nimelised kontoritarbed

Kui teie isa tööpäevad on pikad ning erilisi hobisid tal pole, võib ta rõõmustada selle üle, kui kingite näiteks tema nime või initsiaalidega kujundatud pastakad, dokumentide hoidjad või arvutikoti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles