Porto Franco saab neljapäeval nurgakivi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porto Franco eskiis
Porto Franco eskiis Foto: Porto Franco eskiis

Tallinna sadama lähedale rajatav kaubanduskeskus Porto Franco saab neljapäeval nurgakivi, millega tähistatakse esimese maja ehituse maapinnatasandile jõudmist.

Juuli lõpus jõudis Porto Franco ehitus maa-alustest korrustest maapinna tasandile. Betoonivalutööde käigus valati 2200 kuupmeetrit ehk umbes 315 autokoormat betooni. Porto Franco betoonitöid teostavad ettevõtted AS Kontek Int ja Nordecon Betoon OÜ (NOBE) konsortsium, tööde maksumus on üle 31 miljonit eurot.

Porto Franco on Tallinna kesklinna, Admiraliteedi basseini äärsele alale rajatav mereäärse promenaadiga hoonekompleks. Suurema osa pindadest moodustavad kaubandus-, toitlustus- ning büroopinnad. Porto Franco arendusse investeeritakse 190 miljonit eurot ning uues mitmefunktsioonilises linnakvaralis on pinda enam kui 150 000 ruutmeetrit. Porto Francot arendab Porto Franco OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles