POSTIMEHE INTERVJUU Marek Helm: poliitikasse on vaja värsket liidrite põlvkonda (11)

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nortali Pärsia lahe Araabia riikide ja Aafrika piirkonnajuht Marek Helm ostis neil päevil lennupileti Tallinna ja tagasi. Juba mõnda aega tähendab «tagasi» tema jaoks mitte enam Tallinna, vaid Muscatit.
Nortali Pärsia lahe Araabia riikide ja Aafrika piirkonnajuht Marek Helm ostis neil päevil lennupileti Tallinna ja tagasi. Juba mõnda aega tähendab «tagasi» tema jaoks mitte enam Tallinna, vaid Muscatit. Foto: Konstantin Sednev

Nortalile olulise piirkonna juhiks tõusnud Marek Helm näeb poliitikas suurt vajadust värske visiooniga tugevate liidrite järele, kes teeksid Eesti jälle milleski maailma parimaks. Pikaaegse riigi heaks töötamise, muuhulgas maksuameti juhtimise kogemusega Helmi sõnul on väga tähtis, et Eestil oleks midagi, millega maailmas eristuda, sest e-edulool igavesti liugu lasta ei saa.

Teist sai äsja Nortali Pärsia lahe Araabia riikide ja Aafrika piirkonnajuht. Olite seni samas kandis Nortali riigirahanduse valdkonnajuht. Mis nüüd muutub?

Seni peamiselt nõustasin, aga nüüd olen Nortali kohaliku tütarettevõtte juht. See kõlab geograafiliselt võib-olla väga suurena, aga Aafrikas on meil praegu vaid kaks projekti: üks Nigeerias ja teine Botswanas.

Kas see tähendab, et Nortalil on mingid uued suured plaanid seal kandis?

Eks ikka, jah. Meil on seal ju meeskond kohapeal olemas. Kui teeme seal IT-projekte ja aitame valitsusasutustel e-teenuseid juurutada, siis eks me samal ajal vaatame ka edasi.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles