Rösteri puhastamise meelespea

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Röster.
Röster. Foto: SCANPIX

Selleks, et röster kaua püsiks ja ka töökorras oleks, tasub meelde tuletada selle puhastamise lihtsad reeglid.

Ärge kunagi puhastage kuuma rösterit. Oodake, kuni röster on jahtunud ning tõmmake puhastamise ajaks ka juhe seinast välja, kirjutab portaal houskeeping.about.com.

Järgmiseks võtke välja nn purusahtel, mis enamikel rösteritel on põhjas ning puhastage see niiske lapiga. Kui teie rösteril ei ole seda, siis keerake lihtsalt röster teistpidi prügikoti kohale ja raputage puru välja.

Puhastada tuleks ka rösteri pealispinda, kasutades selleks lappi, pehmet pesuvahendit ning sooja vett. Roostevabast terasest rösteri puhul pidage meeles see kindlasti kuivatada. Pehme ammoniaagivaba klaasipuhastusvahend on sel juhul sobivaim.

Rösteri puhastamisel pidage meeles, et saiapuru kättesaamiseks ei tohiks kasutada mingeid abivahendeid, mis võivad rösteri sootuks ära rikkuda.Teine raudne reegel on: ükskõik kui must teie röster ka pole, mitte kunagi ei tohi sinna valada vett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles