Tohver: Nordica ja LOT-i vahel pole lahkhelid, vaid tavapärane koostöö

Karel Kranich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk.
Nordica lennuk. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti lennufirma Nordic Aviation Group nõukogu esimees Peeter Tohver ütles, et ettevõtte ja Poola rahvusliku lennufirma LOT vahel ei ole lahkhelid, vaid soov ühisettevõte Regional Jet paremini tööle panna. Augustis saavad kahe ettevõtte esindajad Tallinnas taas kokku.

Kui Nordica senine juhatuse esimees Jaan Tamm 12. juulil ameti maha panemisest teatas, spekuleeriti meedias, et otsuse taga võivad olla Eesti riigile kuuluva lennufirma lahkhelid poolakate LOT-iga ühisettevõtte Regional Jet asjus, kirjutab ERR.

Tohver kommenteeris Nordica ja LOT-i võimalikke lahkhelisid, et neid ei ole, kuid nad tahavad, et ühine ettevõte Regional Jet töötaks paremini, sest selle tulemused vajavad parandamist.

«Te ju ise reisijana näete, et meie regulaarsus ei ole sellel tasemel nagu ta peaks olema, teinekord jäävad reisid ära ehk meil on natukene vaja tööd teha paremini, selleks et Regional Jet hakkaks paremini tööd tegema. See ei ole kuidagi omanikevaheline lahkheli, vaid meil on vaja Regional Jet järgmisele, uuele tasemele tõsta. Ma ei tea, miks seda on niimoodi tõlgendatud, aga see on kahe omaniku, üks on 51 ja teine 49 protsendi omanik, soov, et Regional Jet kui ettevõte hakkaks paremini tööle,» sõnas nõukogu esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles