Narva hoidistefestivalil «Suvi purki» esitles Rille Villems oma aedoasalati retsepti. Vaata, kuidas seda tehakse!
Hoidis: aedoasalat tomati ja paprikaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aedoasalat
700 grammi aeduba (puhastatuna)
700 grammi porgandeid
1 kilo paprikat
1 kilo tomateid
2 supilusikat söögiäädikat
3 supilusikat suhkrut
2 supilusikat soola
200 toiduõli
Oad puhastada, porgand jämedalt riivida ning paprika ja tomat lõigata väiksemateks tükkideks/ribadeks. Kõik ained panna suurde potti ning hautada, kuni oad on pehmed. Ubade kogust võib suurendada ja tomati oma vähendada, kuid porgandit rohkem ei tohiks olla – viib koosluse paigast. Kuumalt purki ja purgid sulgeda.