/nginx/o/2011/09/20/759730t1had40.jpg)
Narva hoidistefestivalil «Suvi purki» esitles Rille Villems oma aedoasalati retsepti. Vaata, kuidas seda tehakse!
Narva hoidistefestivalil «Suvi purki» esitles Rille Villems oma aedoasalati retsepti. Vaata, kuidas seda tehakse!
Aedoasalat
700 grammi aeduba (puhastatuna)
700 grammi porgandeid
1 kilo paprikat
1 kilo tomateid
2 supilusikat söögiäädikat
3 supilusikat suhkrut
2 supilusikat soola
200 toiduõli
Oad puhastada, porgand jämedalt riivida ning paprika ja tomat lõigata väiksemateks tükkideks/ribadeks. Kõik ained panna suurde potti ning hautada, kuni oad on pehmed. Ubade kogust võib suurendada ja tomati oma vähendada, kuid porgandit rohkem ei tohiks olla – viib koosluse paigast. Kuumalt purki ja purgid sulgeda.