Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/09/20/759730t1had40.jpg)
Narva hoidistefestivalil «Suvi purki» esitles Rille Villems oma aedoasalati retsepti. Vaata, kuidas seda tehakse!
Aedoasalat
700 grammi aeduba (puhastatuna)
700 grammi porgandeid
1 kilo paprikat
1 kilo tomateid
2 supilusikat söögiäädikat
3 supilusikat suhkrut
2 supilusikat soola
200 toiduõli
Oad puhastada, porgand jämedalt riivida ning paprika ja tomat lõigata väiksemateks tükkideks/ribadeks. Kõik ained panna suurde potti ning hautada, kuni oad on pehmed. Ubade kogust võib suurendada ja tomati oma vähendada, kuid porgandit rohkem ei tohiks olla – viib koosluse paigast. Kuumalt purki ja purgid sulgeda.