Soome meediakontsern ostab suure Läti uudisteportaali

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti uudisteportaal Apollo.
Läti uudisteportaal Apollo. Foto: apollo.lv

Sanoma News teatas, et laiendab oma digitaalset äri Baltikumis, omandades Läti suuruselt teise online-uudiste portaali Apollo SIA Lattelecom BPO-lt.

Muuhulgas ka ajalehte Helsingin Sanomat välja andev Sanoma News omab Lätis juba autokuulutuste portaali auto24.lv. «Sanoma tugev pädevus online-uudistes ja meedia müügis aitab Apollol tugevdada oma positsiooni Läti online-uudiste turul. Me oleme samuti veendunud, et Apollo ja auto24.lv integratsioon toetab auto24 kaubamärgi kiiret kasvu Lätis järgides auto24.ee suurt edu Eestis,» ütles Sanoma pressiteates ettevõtte tegevdirektor Pekka Soini.

«Sanoma pädevus võimaldab märkimisväärset arengut Apollo uudiste teenustes, seda seoses sisu ja meedia müügiga,» kinnitas Valters Māziņš SIA Lattelecom BPO-st.

Apollo.lv müügitulu oli mullu ligi 500 000 eurot. Teenusel on 450 000 unikaalset külastajat kuus.

Apollo.lv lisatakse Sanoma Digital Soome Balti tegevusse, mis lisaks autokuulutuste teenustele haldab ka Kuldnebors.ee'd, Eesti suurimat kuulutuste turgu. Apollo.lv 16 töötajat lähevad üle Sanomasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles