Torm katkestas laevaühenduse väikesaartega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormine meri.
Tormine meri. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui Hiiumaa ja mandri vahel on laevaliiklus taastunud, siis Kihnu, Aegna, Prangli ega Vormsi vahet laevad täna tormi tõttu ei sõida.

AS Kihnu Veeteed teatas, et tugeva tuule tõttu on tühistatud kõik tänased reisiparvlaevade Liisi ja Amalie väljumised liinidel Kihnu-Munalaid ja Kihnu-Pärnu, reisilaeva Juku väljumised Tallinn-Aegna liinil, reisiparvlaeva Reet väljumised Rohuküla-Sviby liinil ning reisilaeva Vesta väljumised Leppneeme-Kelnase liinil.

Reisiparvlaeva Koidula väljumised liinil Laaksaare-Piirissaare on graafikujärgsed.

Prognoosi kohaselt toimuvad Kihnu Veeteede laevade homsed (15.09) väljumised graafikujärgselt. Enne sadamasse minemist soovitab firma veenduda väljumiste toimumisel koduleheküljel www.veeteed.com või infotelefonil 443 1069.

Hiiumaaga on ühendus taastunud

Täna hommikul tormi tõttu katkenud laevaliiklus Hiiumaaga taastus õhtupoolikuks. Parvlaev Hiiumaa väljus Heltermaalt kell 16.30 ning alustab Rohukülast teekonda kell 18.30.

Edasiste reiside toimumise otsustavad kaptenid vastavalt ilmastikuoludele. Väinamere Liinid palub reisijatel jälgida operatiivset liiklusinfot kodulehel www.tuulelaevad.ee, kust saab teavet hetkeseisu kohta liinidel.

Ennetavalt on tehtud muudatused Triigi-Sõru liinil parvlaeva Kõrgelaid sõidugraafikus. Kolmapäeval tormi tõttu reise ei toimu. Neljapäeval toimuvad ärajäänud reisid Triigist kell 16:00 ja 19:00 ning Sõrult kell 17:30.

E-pileteid ärajäänud reisidele saab muuta infotelefonil 14204 ja soovi korral tagastada täies mahus. Kõik konkreetsetele väljumistele ostetud e-piletid kehtivad ka üldjärjekorrapiletina kuni 48 tundi alates piletile märgitud väljumisajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles