Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/09/14/749108t1h76bf.jpg)
Narva hoidistefestivali «Suvi purki» esitles Tiiu Assafrei värskete marineeritud kurkide retsepti. Vaata, kuidas seda tehakse!
Kuninganna kurgid
2,5 kilo kurke
Külm marinaad:
2,5 liitrit külma vett
500 grammi suhkrut
150 grammi soola
100 grammi 30 protsendilist äädikat
3-4 supilusikat hakitud rohelist tilli
2 supilusikat purustatud mädarõigast
Kurgid lõigata seibideks ja valada peale külm marinaad. Kurgid on söömiseks valmis juba pärast nelja tundi seismist.