Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Hoidis: õunapüree kondenspiimaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Õunamoos.
Õunamoos. Foto: SCANPIX

Narva hoidistefestivali «Suvi purki» retseptivihikus esitles Valeria Lavrova huvitavat õuna-kondenspiima püreed. Vaata retsepti!


Õunapüree «Magus elu»

5 kilo õunu
150 grammi suhkrut
1 purk kondenspiima

Pese õunad ja kuivata, ära koori, viiluta ja eemalda südamik. Pane kastrulisse ja auruta pehmeks. Hõõru õunad läbi kurna, eemalda koor. Lisa suhkur, sega, lase keema. Lisa kondenspiim ja lase uuesti keema. Pane steriliseeritud purkidesse ja kaaneta.

Tagasi üles