Narvas toimunud hoidistefestivali «Suvi purki» retseptivihikus esitles Laine Randjärv tomati-sibula purgisalatit «Keelekibe». Vaata retsepti!
Hoidis: Laine Randjärve keelekibe
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keelekibe
1 kilo tomateid
0,3 kg sibulaid
½ klaasi suhkrut
4 teelusikat soola
4 tera nelki
2 supilusikat 30 protsendilist äädikat
½ teelusikat jahvatatud musta pipart
Sibularattad hautada vähese veega. Lisada tükeldatud ja puhastatud tomatid. Natukese aja pärast lisada kõik maitseained. Panna kuumalt purki ja sulgeda kohe.