Kuressaare haigla müüb mööblit

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigla müüb ka kontorimööbli.
Haigla müüb ka kontorimööbli. Foto: Panther Media/Scanpix

Kuressaare haiglast saavad soovijad täna endale soetada suisa sümboolsete veeringute eest mitmesuguseid mööbliesemeid, kuna kümmekond aastat tagasi soetatud mööbel ei vasta haigla renoveerimist rahastanud Euroopa Liidu nõuetele.

Kuressaare haigla majandusosakonna juhataja Heli Salli sõnul läheb müüki kolm-neli suurt toatäit mööblit, kirjutuslaudadest riidekappideni välja, kirjutab Saarte Hääl. Põhjus, miks sihtasutus Kuressaare Haigla mööblit müüb, on Salli sõnul haigla renoveerimine ning tohtrite vastuvõtukabinettide ja kliiniku sisustamine. Ruumidesse kümnete aastate eest soetatud mööbel tuli projekti rahastaja Euroopa Liidu nõude kohaselt vahetada kaasaegse ja esteetilise vastu.

«Kuna kasutuskõlbliku mööbli prügimäele viimine on meie meelest lausa kuritegu, leidsime, et õigem on vara sümboolse hinnaga maha müüa,» selgitas Sall. Tema sõnul saab väikese kapi kätte 1 euroga, kirjutuslaud koos tumbadega, suur riidekapp või riiul maksab 3 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles