Skanska langetas oluliselt Pirita ja Viimsi korterite hindu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline vaade avaneb Pirita tee 28a kortermajast.
Selline vaade avaneb Pirita tee 28a kortermajast. Foto: Skanska

Skanska EMV langetas Pirita tee äärses elamus müüdavate korterite hindu kuni 1,3 miljonit krooni, samuti langetati kuni 30 protsenti hindu Viimsis Karulaugu tänava korterelamus.



Kõige enam langetati hindu Pirita tee 28a asuva korterelamu eksklusiivsete korterite hindu. Kui varem maksis 140,9 ruutmeetri suurune kahetasapinnaline korteriomand 9 miljonit krooni, siis selle uus hind on 7,7 miljonit krooni, teatas firma.

Madalamate korruste Pirita ja vanalinna ning osalise merevaatega väiksemate korterite hinnad algavad 1 265 000 kroonist.

Viimsis Karulaugu 7 korterelamus langetati hindu kuni 30 protsenti ning korterite hinnad algavad nüüd 20 920 kroonist ruutmeetri kohta.

«Viimsi kooli ja lasteaia vahetus läheduses asuv korterelamu on mõeldud eelkõige peredele, kuna sinna on rajatud suuremad kahe- kuni neljatoalised korterid. Pea kõikidel korteritel on rõdu, enamikel ka saun,» selgitas Skanska EMV kinnisvara müügijuht Pärle Sepping-Raud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles