Tartus hakatakse uusi IT-lahendusi looma

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Garage48

Täna alustab Tartus uut hooaega tootearendus-nädalavahetus Garage48, kus osalevate meeskondade eesmärgiks on 48 tunni jooksul arendada ideest valmislahendus või toimiv prototüüp.

Seekord peamiselt mobiilirakendustele keskenduv ettevõtmine toob kokku 130 osalejat Eestist ja lähiriikidest.

Tartus toimuval üritusel tutvustab Garage48 koostööpartner Nokia oma uusimaid nutitelefone ning Elion avab ametlikult oma nutiTV platvormi arendajatele. Samuti on Nokia, Estonian Air ja Elioni nutiTV välja kuulutanud oma konkursid ning välja pannud eripreemiad.

48 tunni jooksul saavutatud tulemusi esitletakse ekspertidest, ettevõtjatest ja investoritest koosnevale züriile pühapäeva pärastlõunal ning seda saab jälgida ka garage48 kodulehel garage48.org.  

Eestist alguse saanud ettevõtmine on vaid aasta jooksul laienenud Euroopasse, Aafrikasse ja Venemaale, uuel hooajal ootavad vallutamist uued kontinendid.

Garage48 Tartu peasponsor on Paypal, suursponsorid Nokia, Estonian Air, Skype, Rovio, Elion ja Tartu Teaduspark. Partnerid Fortumo, Red Bull, Tartu Ülikool, Edicy.

Üritust toetavad EAS ja Euroopa Liidu Sotsiaalfond. Mentoritena on kaasatud nii sponsorite esindajad kui arendajad ja ettevõtjad Eestist ja mujalt maailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles