Päevatoimetaja:
Sander Silm

Leht: kalamarjaga maiustamine on varasemast odavam

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Artikli foto
Foto: Raigo Pajula

Euro tulek ei muutnud siiski mitte kõike meie elus kallimaks – võrreldes paari aasta taguse ajaga on odavamaks muutunud Tallinna eliitrestoranides kalamarja söömine, kirjutas tänane Õhtuleht.

Näiteks restoranis Nevskij maksis 2009. aasta sügisel 30 grammi beluugamarja, serveerituna pliinidega 6100 krooni ehk ligi 390 eurot, siis nüüd pakutakse seal sarnast rooga 205 euro ehk umbes 3208 krooni eest.

Mõnevõrra on hind alanenud ka restoranis Tchaikovsky, kus portsjon Osetra kaaviari maksab 150 eurot ehk 2350 krooni varasema 3060 krooni asemel.

Tagasi üles