Starman viis Saue, Saku ja Keila üle digipildile

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

ASi Starman kinnitusel on ettevõte viinud tänaseks Saue, Saku ja Keila kliendid täielikult üle digitaalselt edastatavale teleprogrammile.

Ettevõtte kommunikatsioonispetsialisti Kristi Reilandi sõnul  tähendab see klientidele paremat pildi- ja helikvaliteeti, võimaldab valida erinevaid keeli kui ka erinevaid subtiitreid ning pakub vaatajale võimalusi talle sobilike kanalite valikuks.

«Nüüdseks on juba ühtekokku 27 telekanalit kättesaadavad eestikeelsena: lisaks Eesti oma telejaamadele hulgaliselt välismaiseid kanaleid, mis katavad teemasid alates filmidest ja seriaalidest kuni teaduse ja spordini, lastekanalitest rääkimata.

Digitelevisioon on ka oluliselt laiendanud Eesti inimeste teleprogrammide valikut: täna saab iga televaataja valida oma huvidele vastavat sisu rohkem kui 160 telekanali seast. Analoogtelevisiooni puhul ei ole sadade telekanalite edastamine tehniliselt võimalik,» selgitas Reiland.

Tema sõnul tehti tehti Keilas, Sakus ja Sauel algust analoogsignaali väljalülitamise protsessiga mais.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles