Aktsiad langesid Aasias ja langevad Euroopas

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pangad ja toorainete tootjad juhtisid tänast langust Aasias ning on suurimad langejad ka Euroopas, sest aruanded annavad märku majanduslanguse süvenemisest.


Kaevandushiidude BHP Billitoni ja Rio Tinto aktsiate hinnad langesid pärast uudist tootmise rekordilisest langusest Hiinas, kirjutas Bloomberg.

Uued tellimused Hiina tehastele vähenesid novembris järsult, kirjutas Reuters. Samuti on oodatust kiiremini langenud Korea ning Jaapani eksport.

Barclays Plc ja Lloyds TSB Group Plc langesid, sest statistika näitas eluasemete hinna langust Suurbritannias 3 aasta madalaimale tasemele. Ka luksuskinnisvara hind Londoni kesklinnas langes kaheksandat kuud järjest.

Kell 10.45 Eesti aja järgi olid Euroopa suuremate aktsiaturgude indeksid rohkem kui 1-protsendilises languses.

USA aktsiate futuuride hinnad kaotasid keskmiselt 1,1 protsenti enne raporti avaldamist, millest oodatakse teadet, et ka Ameerika Ühendriikides langes tööstustootmine järsult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles