Skandaalse ärimehe maja pandi allahindlusega uuesti sundmüüki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalse ärimehe Kristian Kesneri maja pandi allahindlusega uuesti sundmüüki.
Skandaalse ärimehe Kristian Kesneri maja pandi allahindlusega uuesti sundmüüki. Foto: Peeter Kümmel

Skandaalse ärimehe Kristian Kesneri elupaik, eramaja Viimsis Kasemetsa teel pandi uuesti sundmüüki. Seekord on hinnaks 534 941 eurot, mida on 59 438 euro võrra vähem kui möödunud kord.

Maja kuulub osaühingule Upfront, mille omanik omakord on OÜ Prominal Grupp. Viimase ainuosanik on Vitali Jaroševitš.

Kinnisasjal paikneb kahekordne viietoaline elamu, suletud netopinnaga 421,9 ruutmeetrit. Esimesel korrusel asuvad elutuba, avatud köök, mänguruum, tuulekoda, 2 tualetti, garderoob, puhkeruum, aurusaun, leiliruum, tehnoruum, garaaž. Teisel korrusel on 4 tuba, tualett-vannituba, tualett-dušširuum, 2 garderoobi, trepihall, rõdud.

Müüdav kinnisasi on märtsi lõpus arestitud Marfin Pank Eesti AS kasuks ning koormatud sama panga kasuks summas 511 293,18 ja 191 734,94 eurot.

Kristian Kesner saavutas oma kuulsuse meediamaastikul 2008. aastal, kui sattusid hätta tema kinnisvaraarendused. Tänavu aprillis kirjutas Äripäev, et Kesner on oma partneritelt välja petnud raha ning osa sellest vendade Siim ja Sulev Seppiku käsutusse kantinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles