Põnevad töökoosolekud?! Jah, see on tõesti võimalik!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõige kärsitum publik igasugustel koosolekutel pidid olema müügimehed. Just seetõttu  on ajakirjanik Tim Donnelly ajakirjas Inc pakkunud välja mõned soovitused, kuidas sellised koosolekud  põnevamaks teha. Aga need tunduvad kasulikud meile kõigile.

•  Tee lühidalt. Lepi sellega, et kõiki teemasid pole iialgi võimalik ühe koosoleku jooksul käsitleda. Pea kellast kinni. Peatu varem räägitud teemadel episoodiliselt.

•  Värskenda visuaali. Kasuta Powerpointi asemel mõnda muud varianti, näiteks iMeeti, mis võimaldab integreerida videot, audiot jms. Pane võimalusel toolid ridade asemel väikeste lauakeste ümber.

•   Kaasa publikut.  Katsu teada saada, mis neile tegelikult korda läheb. See tähendab päris paljude küsimuste esitamist inimestele.

•  Pane nad tööle. Inimesed, kes koosolekul osalevad, peaksid vähemalt mingis osas koosolekut ise ette valmistama ning seal ka esinema.

Need neli sammu vähendavad tunduvalt haigutamist ja iPhone’i näppimist kooleoleku ajal.

Allikas:http://www.inc.com/guides/201106/spice-up-your-sales-meeting.html

www.ajakiridirector.wordpress.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles