Murdoch on skandaaliga kaotanud miljardi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meediamogul Rupert Murdoch pildistatud täna Londonis autos. Murdoch koos poja  James Murdochd täna astuma Briti parlamendikomitee ette nende küsimustele vastama.
Meediamogul Rupert Murdoch pildistatud täna Londonis autos. Murdoch koos poja James Murdochd täna astuma Briti parlamendikomitee ette nende küsimustele vastama. Foto: SCANPIX

Murdochi perekonnale kuuluvate News Corpi aktsiate väärtus on News of the Worlditelefonide pealkuulamise skandaali lahvatamisest kahanenud miljardi dollari võrra.

Eilne 4,3-protsendiline aktsiahinna langus teeb News Corpi turuväärtuseks 8,3 miljardit dollarit. Skandaali lahvatamise ajaga võrreldes on see 17,4 protsenti madalam, kirjutab Briti majandusleht Financial Times.

Reitinguagentuur Standard & Poor’s hoiatas, et võib News Corpi krediidireitingut langetada, sest viimase aja sündmused on oluliselt suurendanud ettevõtte riske, mis on seotud selle maine, juhtkonna ning kohtuprotsessidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles