Peugeot võtab üle Citroëni varuosade logistika

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peugeot 308 SW..
Peugeot 308 SW.. Foto: Peugeot.

KW Bruun Logistik hakkab alates 2009. aasta suvest hoolitsema ka Citroëni varuosade logistika eest.


PSA Peugeot Citroën algatas mõni aeg tagasi terve rea analüüse, hindamaks, kas varuosade tarne volitatud Peugeot' ja Citroëni edasimüüjatele oleks Rootsis ja Taanis võimalik ühe katuse alla viia.

«PSA Grupp on tänaseks oma otsuse langetanud ja mul on hea meel tõdeda, et nad valisid meie firma oma tulevaseks logistikapartneriks,» teatas KW Bruun Scandi tegevjuht Ulrik Lundsfryd. «Seega hakkame me edaspidi tarnima varuosi nii Peugeot'le kui Citroënile ning seda nii Rootsis kui Taanis.»

Ta avaldas lootust, et saadav sünergia tuleb kasuks kõikidele Peugeot' edasimüüjatele, sest laos hakkab olema terve rida mõlemale automargile ühiseid varuosi, eriti kaubikute puhul. Positiivset arengut selles osas võib näha juba peale lepingu jõustumist 2009. aasta suvel.

Taani ettevõtte KW Bruun Scandi tütarettevõte Eestis on KW Bruun Estonia, mis tegeleb uute Peugeot' sõidukite maaletoomisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles