Murdochi parem käsi Rebekah Brooks taandub juhikohalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rupert Murdoch ja Rebekah Brooks
Rupert Murdoch ja Rebekah Brooks Foto: SCANPIX

News Internationali juht Rebekah Brooks (43) teatas täna tagasiastumisest.

«Ettevõtte maine, mida me armastame nii väga, samuti ajakirjandusvabadus, mida me väärtustame ülikõrgelt, on ohus,» põhjendas Brook oma sammu, mis on järgmine vaatus briti tabloidi News of the World (NotW) sulgemiseni viinud ja Rupert Murdochi meediaimpeerimunit raputada ähvardavast nuhkimisskandaalist.

Brooks, kes on on olnud NotW peatoimetaja ja senini ajalehe väljaandja News Internationali juht, lisas, et keskendub nüüd juhtunud kahjude leevendamisele ja nii enda kui kompanii maine parandamisele, vahendab Marketing Week.

Brooks teatas ka nõusolekust ilmuda briti parlamendi komisjoni ette, kes tegeleb nuhkimisskandaali selgitamisega. Varasematel aastatel on ta selle kutse külmalt tagasi lükanud.

Brooks on juhtinud News Internationali koos Murdochi poja Jamesiga, ning teda on nimetatud briti ajakirjanduses oma läheduse pärast Rupert Murdochiga suisa Murdochi tütreks.

Brooksi avalduse täisteksti näeb Marketing Weeki kodulehel siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles