Facebook unistab pugeda igasse mobiiltelefoni

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Facebooki tegijatel on väikene unistus: nimelt peaks igas mobiiltelefonis olema võimalik nende suhtlusplatvormi kasutada, kirjutab Tele2 tootearendaja Oliver Ojamaa oma blogis.


Uutel, uhketel ja kallitel telefonidele on tehtud suisa eraldi Facebooki aplikatsioonid, mis võimaldavad praktiliselt täies mahus kõiki Facebooki võimalusi kasutada.

Soodsamad ja natukene nõrgemad telefonid on pidanud leppima küllalt piiratud funktsionaalsusega Facebooki mobiilse veebilehe võimalustega.

Sel nädalal tehti Facebooki poolt teatavaks, et nad on astunud sammu lähemale oma unistusele. Üllitati mobiilirakendus Facebook for every phone ehk Facebook igasse telefoni.

Uus Java tehnoloogial valmistatud mobiilirakendus töötab enam kui 2500 erineval telefonimudelil, mis seega teeb Facebooki mugavamalt kättesaadavaks veelgi suuremale mobiilikasutajate hulgale.

Nüüd saavad ka lihtsamate telefonide omanikud oluliselt mugavamalt telefoniga tehtud pilte Facebooki seinale postitada, postkastist teateid lugeda jne. Kõik populaarseimad Facebooki võimalused on selle ametliku aplikatsiooni alla kogu kogutud.

Selleks, et seda uut Facebooki igale telefonile mõeldud rakendust omale telefoni saada on üks variant minna Facebooki mobiiliversiooni veebilehele aadressil m.facebook.com  ja scrollida lehe alla äärde, kust peaks leidma aplikatsiooni allalaadimise lingi.

Teine variant on minna otse aadressile http://d.facebook.com/install ja kohe pakutaksegi võimalust aplikatsioon alla laadida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles