Citycon: Balti turule soovivad tulla mitmed jaeketid

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cityconi hallatav Kristiine kaubanduskeskus.
Cityconi hallatav Kristiine kaubanduskeskus. Foto: Toomas Huik.

Eesti suurima kaubanduskinnisvara arendaja ja haldaja Citycon OYJ juhatuse esimehe Marcel Kokkeeli kinnitusel uurivad mitmed rahvusvahelised jaeketid võimalusi sisenemaks Norra ja Balti turgudele


Tema kinnitusel otsitakse nendel turgudel tugevat partnerit, kes omaks võimsat turupositsiooni ja suudaks pakkuda atraktiivseid asukohti.

«Jaekaubanduse kinnisvara arendajana otsime laienemiseks atraktiivseid pindu ja sihtkohti, mis võimaldavad saavutada parima rentnike koosluse ning laiema kaubavaliku,» märkis Kokkeel.

Praegu omab Citycon Rootsis, Soomes, Eestis ja Leedus kokku 36 kaubanduskeskust ja 46 muud kaubanduskinnisvara. Kokkeeli kinnitusel kavatseb kontsern oma aktivat kahekordistada.

«Meie eesmärk on Põhjamaades ja Baltikumis saada oma klassi parimaks, tugevdades turundustegevust ning tuues turgudele uusi jaekette. Aktiivne laienemine peaks viie aasta pärast suurendama meie portfooliot kaks korda,» ütles Kokkeel.

Tallinnas Rocca al Mare, Kristiine ja Magistrali kaubanduskeskusi haldava Citycon OYI strateegia järgi saavutab ettevõte lähiajal Põhjamaade ja Balti regioonis kaubanduskeskuste valdkonnas turuliidri positsiooni. Eesmärk saavutatakse kontserni valduses olevate keskuste laiendamise ning konkureerivate kaubanduskeskuste ülevõtmisega.

Hetkel omab Citycon OYJ turuliidri positsiooni Soomes ja Eestis. Lisaks tegutseb ettevõte Rootsi ja Leedu turul ning kavatseb siseneda Norra, Taani ja Läti turgudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles