Nordica ajutine juht: kindlasti pole siin lihtsad ajad

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussifirma Lux Expressi endine juht Hannes Saarpuu hakkab nüüd lennufirmat tüürima.
Bussifirma Lux Expressi endine juht Hannes Saarpuu hakkab nüüd lennufirmat tüürima. Foto: Jaanus Lensment

Sel nädalal Nordica ajutiseks juhiks tõusnud Hannes Saarpuu sõnul on lennufirma viimasel ajal liiga palju hilinenud ja teenuse kvaliteediga jänni jäänud. Seetõttu peab ta oma eesmärgiks taastada usaldus Nordica vastu.

Äsja saime teist lugeda toredat lugu, et läksite Gruusiasse teekasvatajaks. Kas sellega on nüüd kõik?

Kindlasti mitte. Ma ei läinud üksinda teed kasvatama. Mul on seal viis partnerit ja kohalikud inimesed, kes aitavad. Ja nagu teate, on minu roll Nordicas ajutine. Teeärile oleme päris kõvasti vundamenti ladunud sel kevadel. Aasta teises pooles ja talvel on seal nagunii vähem tööd. Seetõttu sobivad need asjad kokku.

Veel suve alguses ütlesite, et olete tippjuhi tööst tüdinud, aga nüüd lähete juhtima Nordicat, kus inimesed teevad kuuldavasti 12–14-tunniseid tööpäevi. Kuidas nii?

Mul on keeruline kommenteerida Nordica siseelu ja seda, kes kui palju töötab ja kui vajalik see on. Aga ütlen veel kord, et see on ajutine lahendus ja meil tuli lihtsalt selline hetk, kus pidime nõukogus (Saarpuu on Nordica nõukogu liige – toim) otsuse vastu võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles