Estrella teeb Õllesummeril oma lava, et jõuda massidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estrella laval esimene esineja on HU?, pildil bändi vokalist Annaliisa Uusmaa
Estrella laval esimene esineja on HU?, pildil bändi vokalist Annaliisa Uusmaa Foto: Artur Sadovski

Tänavuse Õllesummeri – Eesti suurima suvefestivali – eel on meediast läbi käinud uudis, et õlletootjad Saku ja A. Le Coq ei osale tänavu festivalil oma ala ja oma lavaga, nagu varasematel aastatel. Siiski on uusi tulijaid, pealava kõrval suuruselt teise lava paneb püsti kartulikrõpsude valmistaja Estrella.

«Et rohkem rahvasse ja massidesse jõuda,» põhjendab Estrella Baltikumi Eesti äriarenduse juht Fredy Ignatjev otsust end festivalil suurejooneliselt nähtavaks teha. «Väga huvitav on proovida, kuidas õnnestub,» ütleb ta, lisades, et tänavu panustab Estrella jõuliselt üritusturundusse.

Ignatjev ütles, et Estrella alal on atraktsioonid suunatud noortele, kes on peamised krõpsusööjad. Üles on pandud rularada ja ronimistorn. Laatadelt nähtud suurte läbipaistvate pallide sees saab sulistada basseinis ja võita auhindu osavusmängudel

Estrella toob oma lavale sellised esinejad nagu HU?, Shanon, Sõpruse Puiestee, Zetod, Ott Lepland, Ithaka Maria, Traffic, Getter Jaani, Damage Incorporated, Ines, Koit Toome, Outloudz ja Terminaator.

«Valisime esinejaid lähtuvalt sellest, mis võiks huvi pakkuda nooremale publikule,» ütles Ignatjev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles