Kupeldamine usumeeste moodi

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitustööd. Pilt on illustratiivne.
Ehitustööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu.

Tallinnas Tondil asuva sotsiaalmaja elanikud ütlevad, et maja usumeestest juhid vahendavad elu hammasrataste vahele jäänud inimesi oma firmade kaudu erinevatele ehitusobjektidele mustalt tööle, kirjutab tänane Äripäev.


Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse eestvedaja on pastor Rein Käsk, samas koguduses on jutlustajaks ka Reinu poeg Taavi Käsk.

Tallinnas sotsiaalmaja pidavate Käskide kaudu on võimalik hankida odavat tööjõudu erinevatele ehitusobjektidele ja heakorratöödeks.

Tööjõu teeb odavaks see, et töölepinguid töötajatega ei sõlmita ning Käskide vahendusel ajutist tööd leidvad inimesed jäävad kokkulepitud tasust ilma.

Rein Käsk peab Äripäevaga vestelnud sotsiaalmaja elanike motiiviks kättemaksu: «Teile «infot» jaganud meie jaoks anonüümsed «kannatanud» kuuluvad ilmselt nende hulka, kel tuli oma käitumise tõttu lahkuda ja kes üritavad omal kombel kätte maksta.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles