Eesti Interneti Kogukond on valmis esindajaid EISi nõukokku saatma

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Eesti Interneti Kogukond juht Elver Loho.
MTÜ Eesti Interneti Kogukond juht Elver Loho. Foto: Andres Ehrenpreis.

MTÜ Eesti Interneti Kogukond teatas, et on valmis esindama internetikasutajate huvisid Eesti Interneti Sihtasutuse nõukogus.
 


Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) kutsus 22. juunil Eesti Interneti SA (EIS) nõukogust tagasi oma esindajad, viidates juhtimisprobleemidele.

MTÜ Eesti Interneti Kogukond tervitab ITLi otsust ning toetab ITLi soovitust vahetada välja EISi juhatus.

Eesti Interneti Kogukond on valmis osalema EISi järgmise nõukogu koosseisus internetikasutajate huvide esindajana juhul, kui järgitakse ITLi soovitusi ning tehakse EISi juhatuses drastilisi muudatusi.

«Oleme varem korduvalt tähelepanu juhtinud samadele probleemidele, mille tõttu ITL eile oma esindajad EISi nõukogust tagasi kutsus,» ütles Eesti Interneti Kogukonna juhatuse esimees Elver Loho. Tema sõnul on meeldiv näha ITLi nende probleemide teemal avalikult sõna võtmas.

«Loodame, et ITLi otsuse tulemusena vahetab majandus- ja kommunikatsiooniministeerium välja EISi juhatuse ning paneb kokku uue nõukogu, kus saavad esindatud ka Eesti interneti kogukonna huvid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles