Põldoja kaasas oma laenufirmasse veel ühe pankuri

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästukaart
Säästukaart Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Priit Põldoja ning ETK Grupi ühist laenufirmat ETK Finants hakkab 1. juulist juhtima Swedbankis töötanud Piret Paulus.

Paulus ütles, et tema esmaseks väljakutseks saab uue ettevõtte ülesehitamine ja edukas käimalükkamine. «Sellele lisandub soov veel sel aastal turule tuua laiendatud kasutusvõimalustega maksekaart, mis oleks ühtlasi mugavaim ja ETK Grupi püsiklientide ning tarbijateühistute liikmete jaoks kõige enam edusid pakkuv maksevahend oma ostude sooritamisel,» sõnas ta.

Alates 2004. aasta algusest on Piret Paulus töötanud Hansapangas ja Swedbankis tarbimisfinantseerimise valdkonnas nii müügi- ja turundusjuhina kui ka krediitkaartide valdkonnajuhina. Alates 2008. aasta lõpust töötas Piret Paulus Swedbanki Balti panganduse äriarenduse divisjonis väikefinantseerimise osakonna juhina, vastutades nii Eesti, Läti kui ka Leedu tagatiseta laenutoodete ning krediitkaartide valdkonna strateegia ja arenduste eest.

ETK Grupp ning Priit Põldoja ja Jan Andersoo loodud finantsettevõte COFI AS asutasid ühiselt ettevõtte ETK Finants AS, eesmärgiga pakkuda praegustele ja tulevastele ETK Grupi kaupluste klientidele ja Säästukaardi omanikele ning tarbijateühistute liikmetele makse- ja finantseerimislahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles