Kuidas superstaarid oma toitlustajale reklaami teevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Black Eyed Peasi laulja Fergie (36) kodunt saiapuru ei leia, sest kogu toidu tellib ta peoteenindusfirmast.

Nii selgub ajakirja Allure juulinumbrist, mille kaanel Fergie mugavasti poseerib (vaata kaanepilti fitceleb.com veebiküljelt siit). Mõistagi saab catering-firma tänu intervjuule hinnalist reklaami.

«Mul on toidu kojutoomise teenus Diet Designsist. Nad on imelised – neil on võiga tehtud aedviljasalatit, avokaadot ja roosat greipi. Nad teevad pähklivõiga enchilada'sid, mis on väga head,» maalib Fergie natüürmorti oma kulinaarsest igapäevaelust veebiküljel fitceleb.com, kes omakorda tsiteerib Allure`i.

«Lisaks tellin värskelt pressitud mahla, kust saan kõiki erinevaid ja imetoredaid juurvilju,» pajatab lauljatar.

Koos Fergiega toitub kirjeldatavatest toiduainetest ka naise filminäitlejast abikaasa Josh Duhamel, (38, Transformerid).

Kuid idüllist on siiski asi kaugel, sest Fergiet kimbutab enesedistspiliini probleem, mis puudutab rämpstoitu. «Kui ma näen kuskil taco'sid või midagi muud sellist, tekib mul selle järgi impulsiivselt isu,» ütleb Fergie, märkides, et on teinud kiirtoidu menüüst eemalhoidmisega siiski edusamme.

Kehalist koormust annab Fergiele vastupidavuse arendamiseks tehtav jõusaalitreening ja kaksikutest tüdrukute kantseldamine, (tegu on Duhameli õetütardega), kes on viimasel ajal superstaaride kodus tihti külas käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles