Eestimaal puhkamine on kulukas – väikeste suvituslinnade restoranide menüüd teevad hinna poolest kohati Tallinna ja Tartu söögikohtadele silmad ettegi.
Suvituslinnades maksab kõhutäis tihti rohkem kui pealinna restoranides
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Söögikohad ise põhjendavad kõrgeid hindu kvaliteetse tooraine kasutamisega ning kinnitavad, et kliendid on rahul ja majad pidevalt täis, vahendab ERR Uudised.
Pealinlikud hinnad – ja kõrgemadki – võtavad vastu pea kõikides suvituslinnakestes, ehkki kaudsed kulud näiteks rendile on kindlasti pealinna lokaalidest soodsamad. Suvi ehk siseturismi kõrgaeg on aga toitlustajatele talvise rasva kogumise aeg – kes suvel rege ei rauta, see talvist madalhooaega üle ei ela. Hinna teeb kõrgeks ka kalli tooraine kasutamine.
Millised on hinnad suvituslinnades, loe lähemalt ERR Uudistest.