Rahvas otsib Nokiale uusi reklaamlauseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia logo ja slogan
Nokia logo ja slogan Foto: SCANPIX

Soome turundusveeb Marmai algatas veebis arutelu, milline võiks olla Nokia uus slogan, kuna senine «Connectting People» (i. k ühendades inimesi) vajab väljaande arvates värskendust.

Nagu arvata võibki, leidus sloganisaagis hulgaliselt musta huumori teoseid. Näiteks keegi Olli-Pekka pakkus välja tunnuslause «Otsides kliente». Praegust lauset arendati edasi kolme punkti abil, viitamaks võrguprobleemidele - «Connecting...», samuti «Nokia – Reconnecting» ja «Peaaegu täiuslik, peaaegu töötav».

Seoses Windowsiga tehtavale koostööga pakuti välja «Ühendades... Windowsi kaudu», «Nokia+Windows = NoWin», «Microsoft + Nokia = Mokia».

Samuti pakuti välja: «Nokia – parim enne 29. juunit 2007», «Nokia – vallandades soomlaseid» ja «Töökohti ei ole – ainult Elop».

Inimeste pettumust väljendasid ka «Nokia – ühendades lahti sind sinu rahast», «Nokia – ebaõnnestudes kõiges» ja Nokia välismaalasest tegevjuhile viitav sõnamänguline «E-FLOPping people.» (i. k flop – ebaõnnestuma). Ootuste purunemisele viitas ka «Nokia – keerates investoritele käkki».

Seda, et Nokia peaks uuenema, ütlesid laused nagu «Nokia – nii üheksakümnendad» ja «Tagasi põhiasjade juurde». Nokiat, kui kunagist kummikuvalmistajat meenutasid «Kummikud, mis hoiavad jala kuivad» ja «Nokia – tagasi saabaste juurde».

Siiski leidub ka optimiste, kes pakkusid välja: «Nokia – üks parimatest», «Nokia – lase käia!» ja «Mugavaks ühenduseks».

Hea lugeja, kas Sinul on mõni mõte sobivaks sloganiks Nokiale? Pane kommentaaridesse kirja!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles