Intrum Justitia Eesti juht kiidab Wolfi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Tammemäe.
Ivar Tammemäe. Foto: Intrum Justitia

Intrum Justitia Eesti tegevjuht Ivar Tammemäe usub, et Swedbank saab Michael Wolfi näol endale hea juhi.


Tammemäe ütles, et Wolf on väga aktiivne ja tegus juht, kellele meeldib püstitada vahel ka esialgu kättesaamatuna tunduvaid eesmärke, mis panevad kollektiivi pingutama.

«Olen näinud 12 aasta jooksul, mil selles firmas olen töötanud, mitmeid juhte, aga Wolf on neist kindlalt parim,» ütles Tammemäe, avaldades ühtlasi kahetsust, et Intrum nüüd varsti energilisest juhist ilma jääb.

Ta lisas, et Wolf on Eestis käinud ja tunneb hästi kogu Baltimaade temaatikat. «Ta on väga avatud suhtleja ja annab alluvatele alati kiiresti tagasisidet, mis alati ei pruugi muidugi ka kiitev olla,» rääkis Tammemäe.

Tippjuhina on Wolf tema hinnangul küllaltki nõudlik ja tulemustele orienteeritud. Strateegia ja taktika, nagu ka tähtajad ja vastutajad peavad alati täpselt paigas olema.

Tammemäe ütles, et ei oska Wolfi praeguse Swedbanki juhiga võrrelda, kuid usub, et pangandus tema tulekust kindlasti võidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles