Selgus Swedbanki uue juhi nimi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank.
Swedbank. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Swedbanki nõukogu valis panga uueks tegevjuhiks Michael Wolfi, kes on seni juhtinud ettevõtet Intrum Justitia.


Ta asub uuele kohale kõige hiljem järgmise aasta 24. aprilli iga-aastase üldkoosoleku ajaks, teatas ettevõtte pressiesindaja.

Wolfil on 13 aastat panganduskogemust ja on olnud kaheksa aastat tegev kindlustusmaastikul. Swedbanki nõukogu on ettevõtte teatel aktiivselt otsinud tegevdirektorit, kel on teadmisi ja kogemusi kapitaliturgudega tegelemiseks ja pikaajaline juhtimiskogemus.

«Ta on näidanud SEBs, Skandias ja viimati Instrum Justitias oma võimekust panna meeskond koostööd tegema ja tulemusi näitama,» kommenteeris Swedbanki nõukogu esimees Carl Erik Stålberg Wolfi valimist.

Praegu juhib Swedbanki Jan Lidén, kelle soovist pensionile jääda on Rootsi meedia pikemat aega rääkinud. Eile tunnistas pank esimest korda ametlikult, et Lidén kavatsetakse välja vahetada. Rootsi meedia väitel võivad selle põhjuseks olla aga ka raskused, kuhu Swedbank üleilmse finantskriisi mõjul on sattunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles