Eestisse saabuv Jared Leto tegi reklaamidiili Hugo Bossiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jared Leto
Jared Leto Foto: Hugo Boss

Ameerika muusik, näitleja ja režissöör Jare Leto (39) sõlmis reklaamlepingu Hugo Bossi parfümeeriakontserniga, et reklaamida uut meesteparfüümi Just Different.

«Meie sooviks oli leida persoon, kes peegeldaks kaubamärgi eksperimentaalset vaimu ning täpselt selline Jared ongi – mees, kes pöörab sõprade abiga oma maailma pea peale ning siis jälle õigeks tagasi. Me oleme ülirõõmsad, et just temast sai meie reklaamikampaaniate täht,» ütles Hugo Boss Fragrances ülemaailmne turundusdirektor Gerd von Podewils.

Ettevõte positsioneerib toodet emotsionaalsete väärtuste maatriksis kui ootamatut segu erinevatest koostisainetest, mis ühendavad endas jahedust, leebust ning põhjapanevat soojust, virgutades kasutajat olema uudishimulik ja nägema asju teistsugusest vaatenurgast.

Jared Leto, kes esineb oma rokkbändiga Thirty Seconds to Mars juba 21. juunil ka Tallinnas, ütles, et talle on lähedane loovus, mis väljendub ka lõhnatootja toodetes.

«Hugo inspireerib mehi saavutama edu loovuse kaudu, ja nimelt selle poole olengi ma terve oma karjääri vältel püüelnud. Nii nagu Hugo mees, nii otsin ka mina inspiratsiooni kõigest enda ümber ning ihalen ebatavaliste ning ootamatute asjade ja kogemuste järele,» ütles Jared Leto.

Jared Leto on mitmeid plaatinaplaate müünud rokkbändi Thirty Seconds to Mars solist ja laulukirjutaja ning lavastab pseudonüümi Bartholomew Cubbins all nende muusikavideoid, mis on võitnud 14 MTV auhinda.

Ta on mänginud filmides nagu Fight Club (Kaklusklubi), Panic Room (Paanikatuba), American Psycho (Ameerika Psühho), Alexander, Requiem for a Dream (Reekviem unistusele), Lord of War, Girl, Interrupted (Katkenud Elu) ja Mr Nobody.

Kõnealune lõhnatoode tuleb Eestis müügile juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles