Järjekordne pood teatas puurikanade munade müügist loobumisest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 29.03.2018
Munade värvimine. Lihavõttepühad.
Easter, coloring eggs. 
FOTO: SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA
Tallinn 29.03.2018 Munade värvimine. Lihavõttepühad. Easter, coloring eggs. FOTO: SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA Foto: Sander Ilvest / Postimees

Stockmann teatas otsusest loobuda puurispeetavate kanade munade müügist aastaks 2025. Otsus puudutab Stockmanni kaupluseid nii Eestis, Soomes kui Lätis.

«Stockmanni otsus minna üle puurivabade munade müügile aastaks 2025 peegeldab meie väärtusi ettevõttena, kes hoolib ümbritsevast ja peab oluliseks ka loomade heaolu,» kommenteeris Stockmanni turundusjuht Mari Villem. «Kuna pea kolmveerand praegu meie lettidel olevatest munadest pärineb juba puurivabadelt kanadelt, peame oluliseks toetada Eesti ettevõtteid, kes peavad kanu puurivabades süsteemides.»

«Meil on hea meel Stockmanni otsuse üle liituda teiste Eesti jaesektori ettevõtetega, kes on teatanud, et lõpetavad puurimunade müügi aastaks 2025,» tervitab Stockmanni otsust loomakaitseorganisatsiooni Nähtamatud Loomad president Kristina Mering. «Puurivaba munatootmine on suund, mille on võtnud ettevõtted Euroopas, Ameerikas, Aasias ja mujal maailmas ning loomade heaolu silmas pidades on rõõm tõdeda, et enamik kui kolmandik Eesti jaesektorist on teatanud puurimunade müügist loobumisest ning väärtustavad kanade heaolu munatootmises.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles